Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Almanyada Devam Eden Sel Felaketi

Almanya Sel Felaketi: İtfaiyecilerin Lastik Botu Alabora Oldu, Bir İtfaiyeci Öldü

Almanya'da Devam Eden Sel Felaketi

Günlerdir devam eden yoğun yağışlar, Almanya'nın güneyindeki Bavyera ve Baden-Württemberg eyaletlerini vurdu. Sağanak yağışların ardından yaşanan sel felaketleri nedeniyle Almanya'nın güneyi ve İtalya'da bazı bölgelerde olağanüstü hal ilan edildi.

İtfaiye Müdahalesi Sırasında Trajedi

Sel nedeniyle başlatılan kurtarma operasyonu sırasında, lastik botu alabora olan 3 itfaiyeciden biri hayatını kaybetti. Diğer iki itfaiyeci ise kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Artan Can Kaybı

Almanya'da sel felaketi nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 157'ye yükseldi. Belçika'da ise 31 kişinin hayatını kaybettiği ve kayıpların sayısının artabileceği belirtildi.

Yardım Çalışmaları Sürüyor

Binlerce kişi evlerinden tahliye edilirken, kurtarma ekipleri sel sularında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Felaket bölgesine çok sayıda yardım ekibi ve araç sevkedildi. **Sonuç** Almanya ve Belçika'yı vuran sel felaketi, büyük bir yıkıma yol açarak can kaybına ve maddi hasara neden oldu. Yetkililer, yardım çalışmalarının hızla devam ettiğini ve kayıp kişilerin bulunması için çaba gösterildiğini vurguladı. Felaketin boyutu henüz tam olarak bilinmezken, yaşanan kayıplar ve yıkım, bölge insanlarını derin bir üzüntüye boğdu.


Komentar